Obavijest o ukidanju Diners Club Plus kartice
Vrijeme je za novu karticu!

Donijeli smo poslovnu odluku o ukidanju Diners Club Plus kartice.

Privatni korisnici

Što vam nudimo umjesto Diners Club Plus kartice?

U zamjenu za Diners Club Plus karticu nudimo vam Diners Club RateToGo karticu. Riječ je o kreditnoj kartici za koju ne plaćate članarinu, a kojom možete plaćati na prodajnim mjestima i podizati gotovinu bez naknade u zemlji i inozemstvu uz otplatu na ugovoreni broj rata i godišnju kamatnu stopu od 7% (EKS 7,23%).

Ako odlučite ugovoriti Diners Club RateToGo karticu, transakcije koje otplaćujete po Diners Club Plus kartici automatski ćemo prenijeti u ukupnom iznosu na Diners Club RateToGo karticu. To će vam omogućiti da nastavite otplaćivati transakcije istom dinamikom kao i dosad.

 

Što trebate učiniti za izdavanje Diners Club RateToGo kartice?

Želite li koristiti Diners Club RateToGo karticu i na nju prenijeti postojeće transakcije po Diners Club Plus kartici, trebate potpisati Ugovor o zajmu po Diners Club RateToGo kartici Erste Card Cluba d.o.o. koji ćemo poslati na vašu adresu. Potpisani ugovor vratite na adresu Erste Card Club d.o.o., Ulica Frana Folnegovića 6, 10000 Zagreb.

Ako želite zatražiti izdavanje RateToGo kartice za dodatnog korisnika, trebate nam dostaviti popunjen Zahtjev za izdavanje Diners Club RateToGo kartice za dodatnog korisnika. Uz popunjeni Zahtjev trebate priložiti i obostranu kopiju važeće osobne iskaznice dodatnog korisnika.

 

Što ako ne vratite ugovor unutar traženog roka?

Nakon otkaza Ugovora o izdavanju i korištenju Diners Club Plus kartice, sve će neotplaćene transakcije doći će na naplatu u cijelosti na prvoj obavijesti o troškovima.

Za više informacija možete nas nazvati na telefonski broj 01 4929 555 ili nam pisati na info@erstecardclub.hr.

Poslovni korisnici

Što vam nudimo umjesto Diners Club Plus kartice?

U zamjenu za Diners Club Plus karticu nudimo vam poslovnu Diners Club Revolving karticu za koju ne plaćate članarinu, a kojom svaki potrošeni iznos otplaćujete u minimalnom iznosu od 4% od ukupnog revolving zaduženja uz godišnju kamatnu stopu od 9,50% (EKS 9,92%).

Ako odlučite ugovoriti ovaj zamjenski proizvod, transakcije koje otplaćujete po Diners Club Plus kartici ćemo prenijeti u ukupnom iznosu na Diners Club Revolving proizvod. To će vam omogućiti da nastavite otplaćivati transakcije u minimalnom iznosu od 4% ili ukupnom iznosu, a u skladu s vašim financijskim mogućnostima.

 

Što trebate učiniti za ugovaranje Diners Club Revolving proizvoda?

Želite li koristiti Diners Club Revolving proizvod te prenijeti postojeće transakcije po Diners Club Plus kartici, trebate potpisati Ugovor o revolving zajmu temeljem Diners Club kartice Erste Card Cluba d.o.o. i poslati ga na adresu Erste Card Club d.o.o., Ulica Frana Folnegovića 6, 10000 Zagreb.

 

Što trebate učiniti za izdavanje Diners Club Revolving kartice?

Ako želite zatražiti izdavanje Diners Club Revolving kartice za poslovne korisnike, trebate nam dostaviti popunjen Zahtjev za izdavanje Diners Club Revolving kartice za poslovnog korisnika. Uz popunjeni Zahtjev trebate priložiti i obostranu kopiju važeće osobne iskaznice poslovnog korisnika

 

Što ako ne vratite potpisani ugovor unutar traženog roka?

Nakon otkaza Ugovora o izdavanju i korištenju Diners Club Plus kartice, sve će neotplaćene transakcije doći na naplatu u cijelosti na prvoj obavijesti o troškovima.

Za više informacija možete nas nazvati na telefonski broj 01 4929 555 ili nam pisati na info@erstecardclub.hr.

Saznajte više o Diners Club karticama

 

Diners Club RateToGo

Diners Club Revolving

Često postavljena pitanja

Privatni korisnici

Poslovni korisnici